AB Textiles is opgericht in april 2016 door Alex en Arnaud Lagast samen met Arthur Denys. Drie studenten op zoek naar een uitdaging.

Wat begon als een bijverdienste resulteerde al snel in een jong bedrijf waar wij met volledige overgave en veel plezier de leiding nemen. Elk met zijn eigen verantwoordelijkheden en kwaliteiten vormen we een superteam dat heel flexibel is opgesteld tegenover klanten en leveranciers.

Wij proberen ‘textiel voor iedereen’ te garanderen; bent u een sportclub, studentenvereniging, jeugdbeweging, horecazaak, bouwbedrijf … Iedere soort onderneming kleden wij aan met gepersonaliseerde kledij. Wij zijn overtuigd van het motto: Een onderneming draagt de kwaliteit die het personeel uitstraalt! Daarom is het belangrijk om uw medewerkers te voorzien van een kwalitatieve en gepersonaliseerde uitrusting.

We hebben een volledig gespecialiseerde afdeling werkkledij waar we proberen om persoonlijk contact met de klant te onderhouden en zo te luisteren naar de noden van de onderneming en deze textielgewijs in te vullen.

Geïnteresseerd in een samenwerking met AB Textiles? Twijfel niet ons te contacteren op hello@group-abt.com of via onze Contactpagina.

Graag tot snel!

Het AB-Textiles team.

 

Deze site maakt gebruik van cookies - Sluiten